Oraroo
Регистрация на вашата компания
https://contentadmin.oraroo.ro/assets/b2377142-2f5a-4b7b-88b1-5d8c9cea1ebe

Four Advantages in Managing a Group of Companies

In modelele de organizare si operare ce implica mai multe entități juridice, la nivelul companiei mama se concentrează serviciile interne (HR, contabilitate, IT, etc.) comune pentru toate companiile din grup. Pentru a face mai ușoara gestiunea centralizata a fiecărei entități membru si a elimina un efort semnificativ pentru obținerea aceluiași tip de informații pentru fiecare entitate, in Oraroo, toate informațiile de structura organizatorica pot fi gestionate din același cont si Pontajele de salarizare si Fisele Colective de Prezenta vor fi descărcate pentru firma membra selectata

Four Advantages in Managing a Group of Companies
Cand te organizezi sub forma de grup / holding?

Exista afaceri cu un model de operare si organizare ce implica mai multe entități juridice.

Crearea unui astfel de model de tip holding, cu o companie mama si una sau mai multe companii care realizează operațiunile zilnice apare in diverse situații:

  • Se dorește începerea unei afaceri intra-un domeniu nou, care are reglementari specifice. In acest caz doar entitatea noua creata special pentru noua afacere se supune acelor reglementari si nu toate afacerile companiei mama
  • Se dorește începerea unei afaceri noi in care sa exista posibilitatea de a atrage ulterior investitori. Compania mama va finanța compania membru. La momentul potrivit, evaluarea se va face la nivelul companiei membre. Investitorii vor primi acțiuni (doar) din aceasta. Se limitează cuprinderea domeniului pentru investiție
  • In condițiile in care spre exemplu compania mama deține niște active si compania membra le operează. Se limitează astfel riscurile afacerii la nivelul companiei membre si activele rămân sigure cu compania mama
Cum administrezi un grup/holding?

Cel mai adesea, la nivelul companiei mama se concentrează serviciile interne comune pentru toate companiile din grup. De regula acestea sunt contabilitate, HR, IT, etc.

Gestiunea separata pentru fiecare entitate este greoaie pentru responsabilii HR. Aceștia trebuie sa depună un efort semnificativ pentru a obține același tip de informații pentru fiecare entitate din surse diferite.(multi-company tenant)

Daca organizația ta face parte dintr-un grup de firme si ai nevoie sa gestionezi datele pentru toate aceste firme, atunci Oraroo iți oferă posibilitatea de a contura organigrama grupului sub un singur cont.

In funcție de fiecare firma existenta, poți adaugă departamente, posturi si angajați.

Beneficii

Ce beneficii aduce aceasta noua functionalitate?

  1. Toate informatiile vor fi gestionate pe un singur cont;
  2. Departamentele, posturile si programele de lucru pot fi adaugate in functie de fiecare firma existenta;
  3. Pontajele de salarizare si Fisele Colective de Prezenta vor fi descarcate in functie de firma pe care o selectezi;
  4. Proiectele / Activitatile pe care angajatii ponteaza vor putea fi asociate firmelor existente pe platforma.
Despre Oraroo

Modelul de lucru la distanță al companiilor de servicii creative și profesionale necesită soluții pentru gestionarea muncii.

Într-un moment în care atât de multe companii caută câștiguri de productivitate, prin centralizarea informațiilor într-o singură viziune holistică și în timp real, se elimina riscul de supra-alocare și se împuternicesc managerii de proiect să ia decizii proactive.
În același context al muncii la distanță, angajaților trebuie să li se faciliteze accesul ușor la informațiile legate de muncă, precum și procese rapide si digitale de administrare pentru a menține un nivel ridicat de implicare.

Abordând nevoile de mai sus, Oraroo își propune să îmbunătățească performanțele operaționale și financiare ale companiilor de servicii profesionale si uneste intr-un singur sistem managementul de proiect, gestionarea resurselor, tarifarea și facturarea contractelor, administrarea forței de muncă, business intelligence și integrarea cu sistemele existente.