Oraroo
Înregistrează Compania
/landing.jpg

Dreptul la ștergerea datelor conform GDPR (Art. 17 & 19 din GDPR)

Angajatorul tău gestionează datele tale personale, totuși putem șterge contul tău de utilizator, dacă dorești
În Oraroo, angajatorul tău gestionează datele tale personale, așadar orice cerere de ștergere a datelor personale ar trebui îndreptată către acesta. Ori de câte ori contractul tău de muncă se încheie, noi ștergem automat datele tale de utilizator după o perioadă configurată de angajatorul tău (implicit: 30 de zile). Cu toate acestea, dacă te-ai înregistrat pe Oraroo din greșeală, fără ca contul tău de utilizator să fie asociat angajatorului tău, sau pur și simplu pentru că îți dorești acest lucru, poți solicita ștergerea contului tău de utilizator. În acest caz, te rugăm să introduci mai jos adresa ta de email și să apăși pe Submit (Trimite).